Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>(foto: Erik van ‘t Hullenaar)</p>

(foto: Erik van ‘t Hullenaar)

Geliefde groenten- en fruitman Erik Hermsen overleden

HUISSEN - Afgelopen zaterdag is in het bijzijn van zijn familie Erik Hermsen op 55-jarige leeftijd overleden. De Angerenaar stond bekend om zijn goedlachse en behulpzame karakter en was veel in zijn groente- en fruitwinkel in Huissen-centrum te vinden. 

De liefde voor groenten en fruit heeft Erik ontwikkeld bij Harry en Theo Willemsen uit Doornenburg. Daar heeft hij zijn kennis en passie voor de producten van de natuur en het vak opgedaan. 33 jaar geleden is hij zijn eigen onderneming gestart aan de Huissense Vierakkerstraat. Hier was de hele familie onlosmakelijk aan verbonden, Evenals een aantal medewerkers, waaronder Pien en Leonie (‘de Snuitjes’), Els Visser en Koos Evers.

Afgelopen oktober werd Erik zodanig ziek dat het niet meer mogelijk was om zijn eigen winkel voort te zetten. Hij heeft met een goed gevoel zijn winkel overgedragen aan zijn dochter Fleur en haar partner Wouter.

Erik was immer goedlachs en stond altijd open voor een praatje. Zijn positieve en opgeruimde karakter zorgde voor blijheid bij familie, vrienden, collega-ondernemers en klanten. Hij maakte lange dagen, maar daar maalde hij niet om. Erik werd er immers gelukkig van. Zeker als hij zag dat hij anderen gelukkig maakte, of dat nou een kind was dat een banaantje kreeg of een senior met sappige sinaasappels.

Komende zaterdag 17 juli tussen 17.10 en 17.30 uur is er gelegenheid om Erik uit te zwaaien als de familie langs de winkel rijdt in Huissen, daar waar zijn grote hart lag.

Meer berichten