Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Groep 8 IKC Binnenste Buiten voert eindmusical op in de Zandse Kerk. (Ffoto: Dieteke Lemos)</p>

Groep 8 IKC Binnenste Buiten voert eindmusical op in de Zandse Kerk. (Ffoto: Dieteke Lemos)

(Foto: Dieteke Lemos)

Spannende eindmusical groep 8 IKC Binnenste Buiten

HUISSEN - Leerlingen uit groep 8 van basisschool IKC Binnenste Buiten hebben donderdag 15 juli de eindmusical ‘Over de Kop’ opgevoerd vanuit De Zandse Kerk in Huissen.

De musical gaat over het attractiepark Ruigrijk. De directie van het park organiseert een wedstrijd voor het bouwen van een nieuwe achtbaan die over de kop kan. Dat het ontwerp van ‘de Wolkenjager’ op mysterieuze wijze in één nacht ineens in het pretpark staat, stuit op woede van de wedstrijddeelnemers. De woede mondt uit in zorgen omdat Japie, ontwerper van de achtbaan, instapt en bij een tussenstop in de wolken uitstapt waarna het karretje leeg terugkeert. Komt Japie nog terug?

De leerlingen hebben de musical vol enthousiasme drie keer opgevoerd: ’s ochtends voor broertjes en zusjes, ’s middags voor de opa’s en oma’s en tot slot ’s avonds voor de ouders. De musical is voor de leerlingen een spetterend afscheid van hun basisschool op weg naar een vervolg in hun schoolcarrière. Drieënvijftig leerlingen speelden onder de bezielende leiding van de juffen Amy, Barbara, Dieteke, Nina, Silke en meester Alex en meester Dave. “Wij zijn super trots op de leerlingen. Zij hebben ontzettend hard gewerkt en het resultaat mag er zijn. Wij zijn blij dat we nu al voor de vierde keer in deze mooie locatie mogen repeteren en de musical mogen opvoeren. We hebben een fijne samenwerking met De Zandse Kerk.”

Meer berichten