Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>(foto: Henny Campschroer)</p>

(foto: Henny Campschroer)

(Foto: Henny Campschroer)

Ruilwinkel Goed Spul gesloten in vakantie

GENDT - Menigeen heeft de weg naar de ruilwinkel op de nieuwe plek aan het Kloosterpad alweer gevonden. We merken dit aan alle spullen die gebracht en gehaald worden.


“Onze ruimte hier is veel kleiner dan op onze vorige plek en daarom kunnen wij geen grote spullen meer innemen. Hebt u grote spullen dan kunt u een foto daarvan hangen op ons prikbord met uw telefoonnummer, zodat mensen zelf contact met u kunnen opnemen.
Wij zijn een ruilplek voor speelgoed en kleine huishoudelijke spullen, maar ook lakens, dekbedovertrekken en handdoeken zijn zeer welkom. Voordat u iets brengt is het handig om eerst een kijkje te komen nemen om te zien wat we zoal kunnen gebruiken. Dit voorkomt onnodige teleurstellingen. Vanzelfsprekend begrijpt u dat alle spullen die gebracht worden heel, compleet, schoon en bruikbaar moeten zijn.”


Alles wat wij aannemen en wat niet weggaat moeten wij zelf afvoeren naar de milieustraat en daarvoor moeten we betalen. En zoals u wellicht weet hebben wij geen eigen inkomsten. We rekenen op uw medewerking en zien u graag na de zomervakantie terug. In de week van 1 september zijn wij weer open op dinsdag en donderdag van 10 tot 15 uur en op woensdag van 14 tot 17 uur.”

Meer berichten