Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Een hapje to-go onderweg.</p>

Een hapje to-go onderweg.

(Foto: )

Toch ‘n feestelijk gevoel bij het lustrum van deBol

BEMMEL - Nijmeegse 4Daagse en Zwitserse Week in Bemmel. Helaas, beide evenementen konden niet doorgaan vanwege alle coronamaatregelen, daarom had het bestuur van deBol bedacht een Bemmels/Zwitserse 3-Daagse te organiseren ter gelegenheid van haar 20-jarig bestaan. Maar helaas het mocht geen echt feest worden!

“Op dag 1 (vrijdag 16 juli) werd er een bescheiden feestje gevierd met de onthulling van een prachtige Bol-bank in het bijzijn van een klein aantal genodigden en een grote afvaardiging van de familie Bergamin.

Dag 2 (zaterdag 17 juli) wilden we een gezellige gezinsspeurtocht organiseren, maar helaas hebben we die moeten laten vervallen. In september of oktober zullen we zeker, als het dan weer mag,  iets leuks voor de jeugd gaan organiseren, dus hou deze krant in de gaten voor meer informatie.

Dag 3 (zondag 18 juli) konden we -met inachtneming van alle maatregelen- eindelijk weer gaan wandelen. Helaas was het aantal deelnemers niet zo groot als we gehoopt hadden, maar bijna 90 enthousiastelingen gingen op pad met een route van 26 of 15 km. Het was stralend weer, onderweg was er voor iedereen hier en daar een hapje to-go en bij de finish kregen alle deelnemers een herinnering mee om thuis nog eens lekker na te genieten van deze mooie tocht.

Ook voor deze 3-Daagse, die een 2-Daagse werd, kregen we een prachtig bedrag van de actie ‘Lingewaard Doet’ en we bedanken iedereen die zijn/haar cheque heeft gedoneerd aan de actie van stichting deBol. Ook aan de actie voor de jeugd die we nog gaan organiseren zal nog een gedeelte van het geld besteed worden.” Informatie: www.debolbemmel.nl.

Meer berichten