Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Emma&#39;s Minibieb. (foto: Karen)</p>

Emma's Minibieb. (foto: Karen)

(Foto: Karen)

Emma’s Minibieb geopend in Angeren

ANGEREN - In Angeren is afgelopen week ‘Emma’s Minibieb’ geopend. Er was meteen veel aanloop en ook in Emma’s dagboek zijn al enthousiaste reacties achter gelaten. Een goed begin dus.

In de minibieb vind je allerlei soorten kinder-, jeugd- en volwassenenboeken. Zo staan er thrillers, romans en sprookjes in, maar ook bijvoorbeeld kook- en woordenboeken. In de lectuurbak staan diverse tijdschriften, zoals de Flow, Groei & Bloei en Donald Duck. Alles mag gratis worden geleend of geruild.

De minibieb is tevens Kinderzwerfboekstation. Kinderzwerfboeken zijn boeken met een zwerfsticker die zwerven van kind naar kind. Zwerfboeken worden doorgegeven, achtergelaten op scholen, in wachtkamers, winkels, treinen enzovoorts. Het is extra leuk als je de code online invoert zodat je kunt zien waar het boek is geweest en waar het na jou nog allemaal komt. Hoe een boek ook zwerft, nooit mag het gelezen of ongelezen in een kast achterblijven. De afgelopen jaren zijn er al éénmiljoen zwerfboeken op een spannende tocht gestuurd.

“Kom dus gezellig langs bij Emmastraat 64 in Angeren. Zit je op Facebook, kijk dan ook eens op de facebookpagina ‘Emma’s Minibieb’ voor de laatste updates.”

Meer berichten