Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Warming up bij de clubkampioenschappen. (foto: Charlotte Jansen)</p>

Warming up bij de clubkampioenschappen. (foto: Charlotte Jansen)

(Foto: Charlotte Jansen)

Clubkampioenschappen GTV Zwieps Bemmel en Gendt

LINGEWAARD - Zondag 11 juli zijn de clubkampioenschappen van de turnvereniging Zwieps geweest in De Bongerd in Bemmel. “Met de coronamaatregelen in acht genomen hebben wij een fantastische dag neergezet.” 

Onder het motto ‘Ik heb het nog nooit gedaan, maar ik denk dat ik het wel kan’ hebben de trainsters Annelot Bakker en Mirre Lukassen in een kort tijdbestek de clubkampioenschappen in elkaar gezet. “In dit aparte coronajaar wilden we toch het seizoen eindigen met iets leuks voor de leden. En dat is wel gelukt”, aldus Mirre Lukassen. “We hebben alleen maar blije gezichten gezien en positieve berichten van de ouders gekregen. Daar doe je het toch voor!”, laat Annelot Bakker weten.

De kinderen waren in groepen verdeeld en begeleid door de trainsters en assistentes. Lieke Schoonderbeek is clubkampioen geworden in de leeftijdscategorie 10 -13 jaar, Romy Krol in de leeftijdscategorie 6 - 9 jaar. Guusje Momberg is clubkampioen geworden bij de selectie.


“Wilt uw zoon of dochter ook een keer komen trainen? Meldt uw zoon of dochter aan bij ledenadministratie@zwieps.nl voor twee gratis proeflessen. Meer informatie staat op www.zwieps.nl.”

Meer berichten