Logo gemeentenieuwsonline.nl

Herstart SAB-activiteiten

BEMMEL - Gezien deze positieve ontwikkelingen is er genoeg reden om de activiteiten van Senioren Actief Bemmel (SAB) weer op te starten in week van 30 augustus. 

De meeste groepen staan weer te trappelen om van start te gaan. Wij hopen dat onze deelnemers gevaccineerd zijn of thuisblijven als ze verkouden zijn en/of koorts hebben. Ook moeten wij nog zoveel mogelijk de 1,5-meterregel handhaven.

U kunt zich nog aanmelden voor diverse activiteiten: biljarten, bridge, creatief handvaardigheden, engels les (beginners en gevorderden), instuif, kijk op kunst, koersbal, line dance, levensfilosofie, psychologie, senioren koor, sjoelen, spaanse les (beginners en gevorderden), tai chi (dinsdagavond), yoga (maandag en dinsdag).

Aanmelden doet u door een aanmeldingsformulier volledig in te vullen en zo spoedig mogelijk in te leveren op één van de genoemde adressen, ook kunt u een formulier aanvragen via: e-mailadres: sab.anjaberns@gmail.com. Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met: Anja Berns 06 16714168 of José van Rossum 0481 461856.

Meer berichten