Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Spelers Hutaf, &acute;t Zand. (foto: Hans Arends)</p>

Spelers Hutaf, ´t Zand. (foto: Hans Arends)

(Foto: hans arends)

Hutaf en ‘t Zand onder één dak

HUISSEN - Sinds 1 juni spelen de Huissense tafeltennisverenigingen Hutaf en ’t Zand samen onder één dak in het Koelhuis. De ruimte die hiervoor is vrijgekomen is te danken aan de bereidheid van kruisboogvereniging Sint-Joris om naar een andere zaal te verhuizen.

‘t Zand is dankbaar in deze mogelijkheid gestapt om de vrijgekomen ruimte te benutten voor zowel hun trainingsavond als het spelen van de thuiswedstrijden op dinsdagavond, van hun vier teams die deelnemen aan de ABTF-bedrijvencompetitie.

Voorzitter Harry Wolff van ‘t Zand laat namens de vereniging weten blij te zijn met deze prachtige ruimte waar mening tafeltennisvereniging jaloers op zou zijn.  De samenwerking tussen de Huissense tafeltennisverenigingen, die nu eindelijk een feit is, is een gunstige ontwikkeling voor deze sport die door jong en oud, man of vrouw beoefend kan worden.

Om tafeltennis  nog meer op de kaart te zetten hierbij dan ook een oproep voor iedereen, zowel voor dames en heren. Nieuwe leden zijn dan ook van harte welkom bij beide verenigingen. ttv ‘t Zand moedigt ook dames aan om zich bij deze vereniging aan te melden en de jongere generatie is welkom bij Hutaf.

Als je in een gezellige en ontspannen sfeer wil sporten en een keer mee wil proefdraaien loop dan gerust eens bij het Koelhuis binnen om kennis te maken met deze leuke sport. Voor interesse in sporten bij Hutaf kun je bellen met het Koelhuis  026 3252628, of www.Hutaf.nl en voor tafeltennisvereniging ’t Zand met Harry Wolff op nummer 06 53192298.

Meer berichten