Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Hardlopen voor beginners bij de Sprinters. (foto: <a href="//pixabay.com">pixabay.com</a>)</p>

Hardlopen voor beginners bij de Sprinters. (foto: pixabay.com)

(Foto: pixabay.com)

Hardlopen voor beginners bij De Sprinters

BEMMEL - Hardlopen is de ultieme vrijheid. Je ademt de buitenlucht. Je loopt waar je wilt, en hoe lang je wilt. Wil jij graag beginnen met hardlopen, onder deskundige begeleiding en in een groep?  

Vanaf woensdag 8 september start b.o.d. de Sprinters weer met een beginnersgroep. Op dinsdag 7 september om 19.30 uur is er een informatieavond in het clubhuis op sportpark De Heister, Drieske 7 in Bemmel.

Tijdens de informatieavond maak je kennis met de trainers, en krijg je informatie over de trainingsaanpak. Ook is er aandacht voor goede loopkleding en schoeisel, zodat je daarna ook de juiste aankopen kunt doen.


Trainingen
Vanaf 8 september worden de trainingen op de maandag- en woensdagavond vanaf 19.30 uur gegeven. De trainingen vinden zowel op de openbare weg als op de atletiekbaan plaats. Wij werken toe naar het aaneengesloten kunnen lopen van 5 km in november en een (vrijwillige) deelname aan de Pietenloop op zondag 28 november. “We houden bij de invulling van de trainingen rekening met de coronarichtlijnen die op dat moment gelden.”

Aantrekkelijk geprijsd
Je gebruikt de maand september om het hardlopen uit te proberen. Daarna kun je lid worden. De kosten hiervoor bedragen 28,00 euro per kwartaal. Daarbij komt 7,50 euro inschrijfgeld en 5,00 euro borg voor een hesje en lampje.

“Kun je niet naar de informatieavond komen? Dan kun je op de trainingsavonden bij een van de trainers terecht vanaf 19.10 uur. Je kunt ook bellen of mailen met Michael Smoorenburg 06 22495626/smoortje@kpnmail.nl. Lees alles over onze vereniging op www.boddesprinters.nl.”

Meer berichten