Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Kaartende mensen.</p>

Kaartende mensen.

(Foto: )

Klaverjassen in Gendt

GENDT - Het klaverjasseizoen start weer. Komt allen klaverjassen, luidt de oproep. Vanaf donderdag 23 september wordt weer gestart na het coronajaar met klaverjassen bij De Klok in Gendt.

De avonden beginnen om 19:30 uur en eindigen zo rond 23:30 uur en zijn erg gezellig. De stijl is Amsterdams en vindt twee wekelijks plaats.

Om het seizoen te starten is er op zaterdag 18 september een gezamenlijke lunch met klaverjassen. De dag begint dan om 10:30 uur en eindigt om ongeveer 15:30 uur. Kosten hiervoor zijn twintig euro inclusief inleg voor het klaverjassen. Voor inschrijven graag emailen naar klaverjassen.gendt@outlook.com of bellen met Angela, reguliere gebruikers kennen het telefoonnummer. Deze dag staat los van de rest van het seizoen en kan separaat bezocht worden.

Er zijn op iedere kaartavond leuke prijzen te winnen, tegoedbonnen van lokale winkeliers of supermarkten. Bij deelname aan het hele seizoen zijn op de laatste dag afhankelijk van het aantal deelnemers gedurende het seizoen extra prijzen in de wacht te slepen. Voor de top 3 zijn er tegoedbonnen, voor de achtervolgers een doosje eieren of iets dergelijks.

Kosten voor de reguliere avonden zijn zijn euro. Dit bedrag wordt gebruikt voor de prijzen gedurende het seizoen en de laatste spelavond. Er zijn dertien avonden, voor het complete seizoen kan ook eenmalig zestien euro worden voldaan, vijftien euro korting.

Bij alle kaartavonden worden er zes speelrondes gespeeld van twaalf potjes aan twee tafels. Gedurende het seizoen vallen de slechtste scores af. Winnaar is diegene met de meeste punten.

Meer berichten