Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto:

Koor Feelin Good uit Huissen weer van start!

HUISSEN - Door de coronamaatregelen, heeft het koor Feelin Good uit Huissen, anderhalf jaar niet samen kunnen zingen en ook niet kunnen optreden.

“Wat hebben we dit gemist! Geen repetities en geen vertrouwde optredens zoals een koffieconcert,  Huissen bij kaarslicht en een optreden in het pittoreske Zeeuwse kerkje in het Openluchtmuseum te Arnhem.

Echter we hebben niet stil gezeten. Onder leiding van onze enthousiaste dirigent Piet van der Sanden hebben we wel online samen kunnen zingen, middels internetprogramma Zoom en Jamulus. Maar er gaat natuurlijk niets boven fysiek samen zingen! Elkaar ontmoeten en weer gezellig samen zijn.

We hopen dan ook woensdag 1 sept, met in acht nemen van de 1,5 meter regel en een zigzag opstelling, onze stemmen te laten klinken en na 20 september weer volledig en als vanouds te repeteren. Met een mix van oude en nieuwe nummers gaan we de komende tijd werken aan een nieuw repertoire. We streven er naar, komend jaar ook weer op te kunnen treden.                                                 

Heb je zin om mee te doen? We repeteren op woensdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur in de protestantse kerk in Huissen. Vanaf 22 september ben je welkom.”

Meer berichten