Logo gemeentenieuwsonline.nl

Bowlen 50+ zoekt leden

NIJMEGEN - Nog even wachten en dan kunnen we weer aan de bak. Aan de bal beter gezegd. Vanaf de eerste donderdag van september wordt weer een nieuwe competitie  gestart. Iedere 50+ -ser/ster kan daaraan meedoen. 

“Als je nog niet kunt bowlen is dat niet erg, dat leer je vanzelf. Kom meebowlen met ongeveer honderd andere senioren. Wij hebben weer plaats voor nieuwe aanmeldingen. Het gaat wel om de punten, maar toch staat de gezelligheid voorop. Iedere deelnemer betaalt zeven euro deelname geld per speelmiddag. Daarbij is een drankje inbegrepen. Speel je een keer niet mee, dan betaal je niet. Er wordt geen contributie geheven.” 

De competitie bestaat uit 33 wedstrijddagen. Er wordt gespeeld in teams van vijf personen m/v. Je kunt je individueel of met partner aanmelden. Bowlen is een toffe sport, probeer het maar eens uit. Dat kan iedere donderdagmiddag tussen 13.30 en 15.30 uur in Olround Nijmegen. 

Op donderdag 2 september begint seizoen 2021-2022. “Je kunt al direct meespelen, maar eerst kijken en sfeer proeven kan natuurlijk ook. Nieuwe leden zijn van harte welkom. Kom gerust naar Olround Heijendaalseweg Nijmegen om  je aan te melden voor een van de leukste competities die er bestaat. Ben je verhinderd, kom dan een donderdag later. Voor extra informatie kun je e-mailen of bellen met Anne Marie Egbertzen, de leidster van de competitie. Lukt dat niet, dan kan het ook bij Joop Peeters. (annemarie_egbertzen@hotmail.com, 06 53882203; jooppeeters@upcmail.nl 06 29166206)”

Meer berichten