Logo gemeentenieuwsonline.nl

Op audiëntie bij Kersenkoningin, Schutterskoning en Prins van Gendt

GENDT - Op vrijdag 19 november vindt in Providentia Gendt een uniek ‘Hofbal’ plaats. Een bijzonder feest namens de Kersenkoningin, Schutterskoning en Prins van Gendt.

Het Hofbal begint om 20:00 uur en eindigt om 0:00 uur. De dans- en muziekavond zal ingevuld worden door top coverband ‘A kind of Music’. De hoofdact van de avond is de wereldberoemde Queen Tribute band ‘Queen Must Go On’.

Bijzonder inhaalfeest 

Prins van Gendt Goewan d’n Leste en Schutterskoning Harrie van Moerkerk kwamen met het idee. Kersenkoningin Mellanie van Swaaij was ook gelijk enthousiast. De Hoogheden zullen het Hofbal gezamenlijk feestelijk openen onder begeleiding van een afvaardiging van harmonie, schutterij en Gentenarren.

Chique feest voor iedereen

Een avond met de Gendtse Royals vraagt om een party chique outfit, maar het is geen strenge Gala dresscode. We willen dat iedereen zich prettig voelt. De term party chique is heel breed. Een galajurk of smoking kan, maar ook de kleding die je zelf zou dragen als je naar een bruiloft gaat is helemaal OK.

Bekend van TV

Tribute band ‘Queen Must Go On’ vormt de hoofdact.  De band was onlangs nog te zien in het programma ‘We want more’. 

Naast een royale dansvloer zijn er veel statafels waaronder een deel met krukken. Er is daarnaast een deel met zitplaatsen die op basis van anciënniteit vooraf kunnen worden gereserveerd. Kaarten voor iedereen tussen 18 en 88 zijn verkrijgbaar op www.hofbalgendt.nl.

Meer berichten