Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Clubvlag op Papendal. (foto: Loopgroep Huissen)</p>

Clubvlag op Papendal. (foto: Loopgroep Huissen)

(Foto: Loopgroep Huissen)

Loopgroep Huissen viert 35-jarig bestaan

HUISSEN - 3 oktober vierden de leden van Loopgroep Huissen de 35e verjaardag van de club met een dag vullend programma, met sportieve, informatieve en culinaire elementen. 

’s-Ochtends verzamelden we op Papendal in het Centercourt voor een kop koffie/thee een gebakje en twee toespraakjes. Vervolgens werd het sportieve element ingevuld: hardlopen, sportief wandelen en nordic walking, een 6 km-route voor de wandelaars en 9 km voor de hardlopers in en om Papendal. Na terugkeer werd de leden een lunch aangeboden. Het middagprogramma bestond uit een rondleiding over het terrein van Papendal met uitleg over de verschillende trainingsmogelijkheden en kennismaking met de golfsport door een aantal holes te bezoeken voor Pitch and putt. Aan het eind van de middag waren we weer terug in Huissen om te genieten van een uitgebreide barbecue aangevuld met diverse drankjes bij de Buitenpoort. Na een lange coronatijd was iedereen verheugd elkaar weer te ontmoeten, waarbij de enige corona-restant was het tonen van de QR-code.

De leden waren blij dat ze weer gezamenlijk konden sporten zonder te letten op een afstand van 1,5 m. Want hoewel het individuele sporten zijn, werkt het samen als groep trainen stimulerend op het sportplezier en word je ‘geremd’ als je te veel geeft. Het weer werkte niet helemaal mee met nogal wat regen, maar dit mocht de pret niet drukken. Het was een zeer geslaagde dag! “Ben je geïnteresseerd om in clubverband sportief te wandelen, nordiccen of hardlopen, want alleen sport beoefenen stimuleert niet echt, stuur dan een mail naar: info@loopgroephuissen.nl.”

Meer berichten