Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto:

Halloween Fright Night voor de Bemmelse jeugd

BEMMEL - Zondag 31 oktober verzorgt buurtcommissie De Korf/Groenewei een Halloween Fright Night voor de Bemmelse jeugd. Aanvang: 18:00 uur – 18:30 uur Marktplein Bemmel. Einde: 20:00 uur Marktplein Bemmel. De kosten bedragen 1,00 euro per persoon.

Bij aankomst op het Marktplein meld je je bij de organisatie. Hier betaal je 1,00 euro per persoon (graag gepast) en ontvang je twee bonnetjes. Een bonnetje is voor onderweg en met het andere bonnetje kun je na afloop wat lekkers halen op het Marktplein.

Jullie zijn nu vrij om zelf een ronde te lopen tussen de Dorpsstraat/Promenade, Oostervelden, Dijkstraat en Ds. Israelstraat voor Trick or Treat. Vergeet de zijstraatjes niet. Maarrrrr… wees op je hoede, want je weet nooit wie of wat je tegen komt! Vind je het een beetje spannend? Neem dan een lampion mee. Kinderen met een lampion zullen we niet de stuipen op het lijf jagen.
Om het extra leuk te maken vragen wij jullie om verkleed te komen. Hiermee maak je nog kans op een klein prijsje.

Kijk goed uit met oversteken en bel alleen aan bij de huizen die versierd zijn of waar een lichtje bij de voordeur brand. Houd rekening met elkaar, wacht even als er al kinderen bij een voordeur staan of kom later terug.

Oproep aan de buurtbewoners in het bovenstaande gebied: Als kinderen op 31 oktober tussen 18:00 en 20:00 uur bij u aan mogen bellen voor een kleine traktatie (Trick or Treat) wil u dit dan kenbaar maken doormiddel van een lichtje/lampje bij de voordeur of een scary versierde tuin.
Deze avond wordt mede mogelijk gemaakt door: Hema Bemmel, Jumbo Bemmel, Eetwinkel Polly, Roelofs (De Plak), de Winkeliersvereniging en Buurtvereniging De Korf/Groenewei.

Meer berichten