Logo gemeentenieuwsonline.nl

TheaterKerk gaat weer voor volle zalen

BEMMEL - De TheaterKerk gaat weer voor volle zalen. Voor de voorstellingen vanaf 1 januari 2022 zullen alle 220 stoelen in de verkoop gaan.

Dat geldt overigens nog niet voor voorstellingen tot eind dit jaar. De stoelcapaciteit tot 31 december blijft beperkt 2/3 van de zaal. Ook de ticketshop is inmiddels vol opengezet. Er kunnen vanaf nu ook voor de voorstellingen vanaf januari tickets worden gekocht.
Zo komt het theaterseizoen steeds meer op stoom. Alhoewel landelijk gezien theaters moeite hebben om tickets verkocht te krijgen, valt dat in de TheaterKerk reuze mee. Al verschillende voorstellingen en films waren uitverkocht. TOP is daarom niet ontevreden. Het kan beter, maar de verwachting is, dat het langzaamaan verder zal aantrekken.

Helaas gaan de twee concerten van de Pink Project op 21 en 22 januari niet door. De band heeft geannuleerd. Als alternatief heeft TOP een hele goede Fleetwood Mac-tributeband kunnen programmeren: The Cosmic Carnaval. Het wordt een zitconcert voor maximaal 220 bezoekers.

De TOP-voorstelling van Guido Wijers op 15 maart is uitverkocht. Deze voorstelling had twee jaar geleden al gegeven zullen worden, maar is destijds afgelast. Bezoekers die destijds kaartjes kochten, kunnen nu naar deze voorstelling. Ze krijgen daarover binnenkort een mail.
Dat geldt ook voor de mensen die tickets hebben voor het korenproject ‘De Toekomst van een Verleden’. Deze kaartjes kunnen gebruikt worden voor de concerten op 8, 9 en 10 april. Iedereen wordt daarover benaderd via mail.
 

Meer berichten