Pieter Derks. (foto: Marije Kuiper)
Pieter Derks. (foto: Marije Kuiper)

Extra kaarten Pieter Derks

Algemeen

BEMMEL - TOP heeft besloten om vanaf dinsdag 26 oktober extra kaarten in de verkoop te doen voor de voorstelling van Pieter Derks op dinsdag 2 november in de TheaterKerk.

De voorstelling was al heel snel uitverkocht. Binnen een uur nadat de ticketshop werd geopend in augustus waren er 150 tickets verkocht. Dat is 2/3 van de maximale zaalcapaciteit. Ondertussen is landelijk besloten om theaters toe te staan meer kaarten te verkopen. Daarom heeft TOP besloten voor deze voorstelling de capaciteit op te voeren tot het maximaal aantal stoelen. Er komen daarmee zestig kaarten extra in de verkoop. 

Het zijn helaas wel allemaal single-plaatsen. Koppels kunnen dus niet naast elkaar zitten. Dat heeft te maken met het corona-stoelenschema dat voor deze voorstelling niet meer veranderd kan worden. Maar voor velen zal dat geen belemmering zijn. Wees er daarom snel bij want op is op!

In zijn nieuwe voorstelling ‘Uit het niets’ stelt Pieter Derks opnieuw verrassend simpele vragen. Omdat je in ingewikkelde tijden de dingen niet moeilijker moet maken dan ze zijn. Pieter heeft zin om weer los te gaan, met verhalen, grappen, muziek - en wie weet wat er allemaal nog meer tevoorschijn komt…
Kaarten zijn te koop via de online ticketshop van de Theaterkerk (www.theaterkerk.nl) of via de boekwinkel ‘De Toren van Bemmel’ en kosten inclusief een consumptie 22,50 euro.

Uitgelicht

Digitale krant