Afbeelding

Rivierentocht Lent-Lingewaard

Algemeen

LENT - Wandelvereniging WS78 verzorgt op zaterdag 30 oktober zorgvuldig uitgepijlde wandeltochten van circa 20km en 40km over onverharde paden en rustige verharde wegen. 

Startlocatie: De Triangel, Sporthoreca Caupona, Griftdijk Noord 9b in Nijmegen Lent. Deelname kost 7,50 euro. KWBN-leden krijgen een euro korting en leden en donateurs van WS78 2,50 euro korting. Hiervoor krijgt men: één consumptie op de start/finishlocatie, te gebruiken vóór of na de wandeltocht, en bonnen voor soep, koffie/thee en fruit, te gebruiken bij de WS78 rustposten. (Landwinkel De Woerdt in Ressen zorgt voor de appels.)

Starttijden: 40km-lopers tussen 8.00 en 9.00 uur. 20km-lopers tussen 9.00 en 10.00 uur. Inschrijven: Voorkeur heeft digitaal en betalen via de website:www.ws78.nl. “U kunt een tijdslot kiezen van een half uur. U krijgt via de mail een bevestiging van uw inschrijving. Ter plaatse betalen kan ook, maar alleen per pin. Via de website kunt u het inschrijfformulier downloaden, uitprinten in thuis alvast invullen. Hiermee bevordert u een snelle afhandeling van uw inschrijving op de startlocatie. De 20km-lopers gaan naar Haalderen, Bemmel en via Ressen terug naar Lent en de 40km-lopers doen ook nog Doornenburg (Fort Pannerden en kasteel Doornenburg) en Gendt aan. Afmelden vóór 17.30 uur. Honden mogen niet mee. Uitgebreide informatie is te lezen op www.ws78.nl.

Uitgelicht

Digitale krant