Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto:

Rivierentocht Lent-Lingewaard

LENT - Wandelvereniging WS78 verzorgt op zaterdag 30 oktober zorgvuldig uitgepijlde wandeltochten van circa 20km en 40km over onverharde paden en rustige verharde wegen. 

Startlocatie: De Triangel, Sporthoreca Caupona, Griftdijk Noord 9b in Nijmegen Lent. Deelname kost 7,50 euro. KWBN-leden krijgen een euro korting en leden en donateurs van WS78 2,50 euro korting. Hiervoor krijgt men: één consumptie op de start/finishlocatie, te gebruiken vóór of na de wandeltocht, en bonnen voor soep, koffie/thee en fruit, te gebruiken bij de WS78 rustposten. (Landwinkel De Woerdt in Ressen zorgt voor de appels.)

Starttijden: 40km-lopers tussen 8.00 en 9.00 uur. 20km-lopers tussen 9.00 en 10.00 uur. Inschrijven: Voorkeur heeft digitaal en betalen via de website:www.ws78.nl. “U kunt een tijdslot kiezen van een half uur. U krijgt via de mail een bevestiging van uw inschrijving. Ter plaatse betalen kan ook, maar alleen per pin. Via de website kunt u het inschrijfformulier downloaden, uitprinten in thuis alvast invullen. Hiermee bevordert u een snelle afhandeling van uw inschrijving op de startlocatie. De 20km-lopers gaan naar Haalderen, Bemmel en via Ressen terug naar Lent en de 40km-lopers doen ook nog Doornenburg (Fort Pannerden en kasteel Doornenburg) en Gendt aan. Afmelden vóór 17.30 uur. Honden mogen niet mee. Uitgebreide informatie is te lezen op www.ws78.nl.

Meer berichten