Logo gemeentenieuwsonline.nl

De KBO-PCOB Inspiratietour

BEMMEL - Het startsein voor het opnieuw ontmoeten is de KBO-PCOB Inspiratietour. Bijeenkomsten die in het teken staan van ontmoeten. Binnen de thema’s beweging, omzien naar elkaar, digitalisering en zingeving worden presentaties gegeven waarna men vol energie naar huis gaat. Met verschillende sprekers op elke locatie, is elke ontmoetingsdag weer anders.

Naast de verschillende inspirerende sprekers zijn er op de locaties informatietafels van onder andere lokale KBO-PCOB afdelingen en welzijnsorganisaties. Het uiteindelijke doel is dat men zich allemaal weer energiek en comfortabel voelt om opnieuw op te starten! 

Speciaal voor de KBO Leden in deze regio: Op 11 november is de Tour in Bemmel in de Theaterkerk met onder andere Peter Faber en Frits de Lange. Het programma start om begint om 09.30 en duurt tot 13.00 uur. De toegang is gratis maar men dient zich van te voren aan te melden en bij aankomst een coronatoegangsbewijs en een legitimatiebewijs bij u te hebben. Aanmelden telefonisch op maandag - donderdag tussen 10.00 en 13.00 uur op 030 3400655. Koffie en thee zijn tegen betaling verkrijgbaar.

Meer berichten