Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Theaterkerk Bemmel. (foto: Hans Rutgers)</p>

Theaterkerk Bemmel. (foto: Hans Rutgers)

(Foto: )

Open Huis bij Theaterkerk Bemmel: feest!

BEMMEL - Op zaterdag 6 november is er Open Huis in de Theaterkerk Bemmel! De Theaterkerk bestaat namelijk 5 jaar en dit heuglijke feit wordt gevierd met een feestelijke open middag voor iedereen. Van 14.00 tot 17.00 uur is iedereen welkom in de Theaterkerk en is er van alles te zien, horen en beleven. De drie founders van de Theaterkerk zullen ieder de veelzijdige mogelijkheden van de Theaterkerk laten zien.

Onder andere de Big Band en Blues Band uit Bemmel zorgen voor muziek (en vertegenwoordigen hiermee de Stichting Muziekgezelschappen Bemmel, een van de founders van de Theaterkerk).  Stichting Toestanden Op Podium (TOP) laat zien wat de programmering in de Theaterkerk inhoudt door middel van film. Ook voor kinderen is er genoeg te doen, je kunt je onder andere laten schminken! De nieuwe horeca-exploitanten, Robin Visser en Michel Kathmann, zullen zorgen voor een hapje en drankje.

In de afgelopen vijf jaar is er in de Theaterkerk al veel gebruik gemaakt van de nieuw gecreëerde ruimten en Theaterzaal. De muziekgezelschappen gebruiken de kerk als oefenruimte en houden hier concerten, dankzij TOP hebben al vele artiesten in Bemmel opgetreden. Lokale verenigingen, bedrijven, gemeente Lingewaard, scholen en velen anderen weten de Theaterkerk te vinden voor vergaderingen, gala en informatiebijeenkomsten. Veel feestjes zijn gevierd, maar ook voor uitvaarten blijkt de Theaterkerk een geliefde plek.

“Komt u ’s middags het jubileumfeestje meevieren op 6 november!” In de avond is er een besloten feest voor alle vrijwilligers van de Theaterkerk, TOP en SMB.

Meer berichten