Logo gemeentenieuwsonline.nl

Geef jouw carrière een vaart en kom werken bij Schraven B.V.

HUISSEN - Schraven B.V. Sterk in service. Waar immens materiaal ons elke dag imponeert. Waar uitzonderlijke kennis, geavanceerde technieken en noeste arbeid zich verenigen. Het is de plek waar we ons het liefst bevinden. 

Wie zijn wij? Schraven BV is een familiebedrijf dat al ruim veertig jaar met passie buitengewone service biedt aan de reparatie en bouw van onder andere scheepsaandrijvingen over de hele wereld. “Wij ontwikkelen, vernieuwen en bouwen aandrijvingen, navigatorsets, koppelingen en besturingssystemen voor elk scheepstype met een team van ongeveer dertig gespecialiseerde en gemotiveerde medewerkers.” Schraven B.V. zit gevestigd aan de Rijn in Huissen. Onze klantenportefeuille bestaat onder andere uit mooie organisaties zoals GVB Veren, Uniworld River Cruises en Boskalis. 

“Kom jij bij ons aan boord? Op dit moment is er ruimte voor uitbreiding in ons team en daarom zijn wij op zoek naar jou (m/v) om ons te komen versterken als Monteur Werktuigbouwkunde. Wat ga je doen? Demonteren, repareren, afstellen en monteren van tandwielkasten en koppelingen van scheepsaandrijvingen zowel in de werkplaats als op locatie (aan boord). Na een gedegen inwerkperiode, storingen zoeken en deze zo mogelijk verhelpen ga je werken op locatie in binnen- en buitenland. Ben jij diegene die wij zoeken en kom je uit de omgeving? Stuur dan snel jouw motivatiebrief + CV voor 31 december 2021 naar: Schraven BV, t.a.v. Jos Buurman, Postbus 21, 6850 AA Huissen. Of mail naar jbuurman@schravenbv.com. Op onze website www.schravenbv.com staat een uitgebreide omschrijving van deze functie.”

Meer berichten