Logo gemeentenieuwsonline.nl

Persbericht Tientje voor Taal

LINGEWAARD - Op vrijdag 12 november van 20.00 tot 22.00 uur organiseert Rotary Lingewaard in het OBC Essenpas voor het eerst Tientje voor Taal. Een nieuw initiatief, bedoeld om geld bijeen te halen voor het traditionele Midwinterdiner.

Juist in deze coronatijd ervaren we allemaal hoe waardevol het is om mensen te ontmoeten. Daarom kan Rotary Lingewaard niet wachten om in januari 2022 weer het bekende Midwinterdiner te organiseren voor alleenstaande ouderen in onze gemeente. 

Nieuw evenement
Om dat mogelijk te maken organiseert de Rotary een nieuw fundraising evenement: ‘Een tientje voor taal’. Wat is er leuker dan een avond met vrienden door te brengen en samen een leerzaam, inspirerend, humorvol en bij tijd en wijle ook spannend spel te spelen. Tientje voor taal onderzoekt onze taalkennis, ons gevoel voor taal en ook onze creativiteit.
Een leuke taalquiz waar in diverse ronden uiteindelijke winnaars naar voren komen. Maar -eerlijk is eerlijk – meedoen is belangrijker en leuker dan winnen!

Inschrijven
Inschrijven kan als individu of als (bedrijfs-)team voor een tientje per persoon. Bij een gezellige spelavond hoort ook een gezellig drankje en een lekker hapje. Ook die zijn door de aanschaf van ‘tientjes’ te verkrijgen. Iedereen is van harte welkom op 12 november! Nadere informatie en inschrijven kan via: www.rotarylingewaard.nl.

Meer berichten