Open Wedstrijd sv. Op de Korrel.
Open Wedstrijd sv. Op de Korrel. Foto: Frank Streng

248 inschrijvingen bij Open Schietwedstrijd

Algemeen

BEMMEL - Het virus COVID-19 heeft er voor gezorgd dat er opnieuw speciale maatregelen gehanteerd moesten worden tijdens de wedstrijdperiode. Maar ondanks dat zijn er 248 deelnemers in Bemmel ontvangen en daarom kan de vereniging terugkijken op een goed verlopen en geslaagde wedstrijd.

Dit is grotendeels te wijden aan de inzet van vrijwilligers, maar daarnaast door het goede meewerken van alle bezoekers. Hier is de vereniging ieder dan ook erg dankbaar voor. Een wedstrijd beleef je samen; organisatie, medewerkers en deelnemers.

De wedstrijd van circa twee weken ving aan met KleinKaliber Pistool 10m, waarbij het jaarlijkse deelnemersaantal iets in de lift zit. Helaas is dit niet bij elke discipline het geval. De deelname op het onderdeel Kruisboog zwakt iets af, met dertien uitslagen ten opzichte van circa dertig inschrijvingen vóór de corona-periode. De organisatie hoopt dan ook dat dit in de toekomst weer toeneemt.

Voor de grote prijzen is het Teilerschieten dit jaar weer op de lijst gezet. En met een goede deelname! Liefst 98 deelnemers lieten hun beste tienen voor de geldprijzen waarderen, met drie winnaars van honderd euro.

Het nieuwe schietsportseizoen is ingeluid en er wordt vanuit gegaan dat ieder zijn en haar sport weer met volle motivatie kan en mag beoefenen. Alle resultaten en schotbeelden uit de ‘Live’-viewer blijven beschikbaar via de website www.svopdekorrel.nl, maar daarbij is er natuurlijk een officieel uitslagenboekje opgesteld. Tevens zijn daar zo’n 800 foto’s te vinden van de deelnemers.

Uitgelicht

Digitale krant