Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>deBol op pad in Huissen.&nbsp;</p>

deBol op pad in Huissen. 

(Foto: Toon Hendriksen)

Met deBol op pad

LINGEWAARD - Op zondag 31 oktober ontving deBol haar Vrienden van deBol voor de jaarlijkse verwendag. Het werd een hele gezellige middag in De Veldschuur in Bemmel met als hoogtepunten een wandeling en een huiskamerconcertje van Dick van Altena. 

Iedereen vond het fijn om elkaar weer te zien na de lange periode met coronabeperkingen en genoot van de gezellige ontspannen sfeer, lekkere koffie, taart, een hapje en een drankje!

‘Vriend van deBol’ worden, kan natuurlijk! “Heel graag zelfs!” Iedereen kan stichting deBol steunen door ‘Vriend van deBol’ te worden voor een bedrag van 25 euro per jaar. Het Bol-bestuur zal een ieder met open armen een warm onthaal geven!

Op woensdag 3 november gingen 52 wandelaars in Huissen op pad om te genieten van een mooie tocht richting Boerderij De Korenmaat in Arnhem waar de koffiepauze werd gehouden. Het bestuur van stichting deBol is blij dat de activiteiten weer opgestart zijn en gaat met heel veel plezier en enthousiasme aan de slag om nog veel meer sportieve, gezellige en sfeervolle activiteiten te realiseren.
Meer informatie staat op: www.debolbemmel.nl of neem contact op met een van de bestuursleden: 06 54975063 (Marianne) / 06 22540214 (Trudy).

Meer berichten