Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Sinterklaas op paard in Dorpstraat Gendt.&nbsp;</p>

Sinterklaas op paard in Dorpstraat Gendt. 

(Foto: Piet)

Sinterklaas komt naar Gendt!

GENDT - Op zondag 14 november komt Sinterklaas weer naar Gendt. Vanaf 13.00 uur zal er een optocht beginnen bij de rotonde bij Bike Totaal Leenders en eindigen bij Providentia. Na de optocht gaat het kinderfeest verder in Providentia. 

Dit jaar is het reserveren van een ticket hiervoor nodig. Zorg ook voor een geldige QR-code, neem een geldig legitimatie mee en geniet dan van Sinterklaas en zijn Pieten bij dit kinderfeest. Dit jaar zal Sinterklaas met zijn Pieten een lange optocht maken door Gendt. Om 13.00 uur zal de optocht beginnen bij de rotonde Langstraat / Dorpstraat. Jong Sint Sebastianus zal voorop lopen en de Sint begeleiden naar Providentia. Zij nemen Sinterklaas op zijn paard en alle Pieten zigzaggend mee door Gendt. 

Ook zal jeugd van de nieuwe pumptrack baan op unieke wijze deelnemen aan deze optocht.  Vanaf de rotonde Langstraat / Dorpstraat gaat de gehele optocht de Dijkstraat in. Vervolgens naar de Essenpasstraat, Julianaplein, Dorpstraat, de Raalt, Hendrikbraamstraat, Gerwardstraat, Bernhardstraat, Schoolstraat, Hendrikbraamstraat en Wilhelminastraat. 

De optocht eindigt voor Providentia. Om 14.00 uur zal het kinderfeest hier verder gaan. Hiervoor kunt u vanaf woensdagmiddag 10 november 15:00 kaarten reserveren op dehulpjes.nl/tickets. Om de drukte bij het naar binnengaan wat te spreiden, kunt u een tijdvak kiezen. In verband met een beperking op het aantal mensen dat we binnen mogen laten, geldt een reservering voor de kinderen én de volwassenen. 

Sinterklaas en de Pieten zijn blij dat dit jaar het kinderfeest weer gevierd kan worden en zien jullie dan ook graag op zondag 14 november.

Meer berichten