Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>De kampioenen!&nbsp;</p>

De kampioenen! 

(Foto: Maarten Nijenhuis)

Essentia kampioen!


BEMMEL - Afgelopen vrijdag was het groot feest in De Kooi in Bemmel. Het tweede jeugdteam van tafeltennisvereniging Essentia is kampioen geworden. Van de tien partijen die er die ochtend nog gespeeld zouden worden, hoefde het team er maar zes te winnen om de titel binnen te slepen. Maar ze waren zo goed in vorm, dat ze  liefst met 9-1 wonnen. Met nog drie wedstrijden te zijn ze niet meer in te halen.

De toppers zijn stralend te zien op de foto’s. Overladen met een cadeaubon van Eetwinkel Polly en nog wat snoep om direct te nuttigen, gingen ze tevreden naar huis. Nienke Nijenhuis, Sam Bierman en Daan Denkers mogen het volgend seizoen een niveautje hoger gaan proberen. Wellicht dat daar de tegenstand iets groter zal worden, maar de kans is groot dat ze daar goed mee kunnen draaien.

“Wist u dat uw zoon of dochter ook van harte welkom is om een balletje te komen slaan? Op vrijdagavond is er een training voor de jeugd. Vanaf 18.15 uur kan uw zoon of dochter ontdekken hoe mooi het spelletje is.
Overigens zijn de volwassenen ook welkom om mee te doen. De training voor de volwassenen begint op vrijdagavond om 20.15 uur. Daarnaast kunnen 55+ers ook op dinsdagmiddag (14 uur) samen een potje tafeltennissen. Kortom, voor ieder wat wils!”

Meer informatie is te verkrijgen via info@essentiabemmel.nl, via 06 25086407 (Maarten) of via de Facebook-pagina van Essentia Bemmel.

Meer berichten