Logo gemeentenieuwsonline.nl

Bridgeclub Het Wapen zoekt nieuwe leden

BEMMEL - “Jaren speelden we op donderdagavond bridge in het Wapen van Bemmel. Toen brak Corona uit. Alle binnenactiviteiten werden stilgelegd. Ook het Wapen van Bemmel sloot zijn deuren.”

“Sinds de start van het nieuwe seizoen maken we gebruik van een zaal in De Kinkel in Bemmel. Het aantal leden is inmiddels wel wat teruggelopen, dus zijn we op zoek naar nieuwe paren of individuele leden die samen met een ander een paar willen vormen. Enige ervaring met bridge is wel noodzakelijk.
Het gaat er bij ons om dat we in een gezellige en respectvolle sfeer op zo’n donderdagavond vanaf 19.30 uur totaal 20 spellen spelen. Aan het einde van de avond wordt direct na afloop bekend gemaakt wat de resultaten zijn van die avond.”

De bijdrage wordt steeds per jaar vastgesteld en is bedoeld voor onderhoud/vervanging van materialen en huur van de ruimte. Die bijdrage bedraagt momenteel vijftig euro per jaar. “Als je het leuk vindt om in kleine kring (maximaal acht tafels) een avond mee te draaien meld je dan bij Ger Polman (actueel coördinator) via 0481 464583. Je mag twee avonden op proef meedraaien, daarna besluit je of je lid wordt.”

Meer berichten