Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Het interieur van de kerk. (foto: Lian Steenhof)</p>

Het interieur van de kerk. (foto: Lian Steenhof)

(Foto: Lian Steenhof)

Gedachtenisdienst in kerk van Gendt

GENDT - Zondag 21 november is het in de kerk van Gendt Gedachteniszondag. Alle overledenen van het afgelopen kerkelijk jaar, worden dan herdacht. Ook staan we stil bij de overledenen van ieder persoonlijk. 

Voorganger in de dienst is Ds. J. Eldering-Schenkel uit Vaassen met medewerking van de werkgroep bijzondere diensten. De diaconale collecte in deze dienst is bestemd voor stichting Vrienden van Hospice Rozenheuvel. Hospice Rozenheuvel krijgt slechts een vergoeding voor 24-uurs thuishulp. Daarmee zijn de zogenoemde ‘handen aan het bed’ betaald. Deze vergoeding is echter niet genoeg voor alle andere aspecten van de hoogwaardige hulp aan de terminale patiënten, die op de Rozenheuvel wordt geboden aan haar gasten. De opdracht die het Hospice zich elke dag stelt is: “We voegen leven toe aan de dagen van de gasten”. De Stichting Vrienden van Hospice Rozenheuvel zorgt ervoor dat deze opdracht gerealiseerd kan worden. 

“Wilt u ook een gift overmaken naar deze stichting, maak die dan over op NL79 RABO 0116 4443 20 t.n.v. Diaconie Protestantse Gemeente Gendt-Doornenburg o.v.v. Hospice Rozenheuvel. Wij zullen het geld dan overmaken. Alvast hartelijk dank!”

Meer berichten