Logo gemeentenieuwsonline.nl

Kledingruilwinkel tijdelijk dicht

HAALDEREN - De SWL kledingruilwinkel in Haalderen gaat helaas weer tijdelijk dicht tot januari. Daarna wordt er opnieuw gekeken naar de mogelijkheden om de winkel weer te openen. Vrijwilligers en medewerkers vinden het gezien de huidige maatregelen en de ontwikkeling van het virus niet verantwoord om door te gaan.

De SWL kledingruilwinkel in Haalderen gaat helaas weer tijdelijk dicht tot januari. Daarna wordt er opnieuw gekeken naar de mogelijkheden om de winkel weer te openen. Vrijwilligers en medewerkers vinden het gezien de huidige maatregelen en de ontwikkeling van het virus niet verantwoord om door te gaan.

We zijn aan het kijken naar mogelijkheden om de kledingruil online op een manier door te zetten op de Facebookpagina Kledingruil Lingewaard. Houd hiervoor goed de Facebookpagina van SWL in de gaten om op de hoogte te blijven en kijk eens op https://www.swlingewaard.nl/activiteiten voor alle andere activiteiten die wel doorgaan.    

“Heb jij nu een geweldig idee om toch inwoners van kleding te kunnen voorzien? Neem dan contact op en mail naar w.vandenhurk@swlingewaard.nl en wie weet: bedenken we iets waar we samen toch mensen mee kunnen helpen!”

Meer berichten