Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>DJ Timur telt af voor de Ice Bucket challenge.</p>

DJ Timur telt af voor de Ice Bucket challenge.

(Foto: S.Cools)

Serious Request 3 FM live op bezoek bij Dierenartsenpraktijk Oost-Betuwe

BETUWE - Dierenartsenpraktijk Oost-Betuwe had twintig challenges/opdrachten klaarliggen om geld op te halen om het klimaat en  het WNF te steunen . Elke keer als er een bepaald streefbedrag werd behaald, dan moest het team de bijbehorende challenge waarmaken. Hoe hoger het uiteindelijke bedrag opliep dankzij jullie donaties, des te meer opdrachten wij als team moesten vervullen.

Bij het bereiken van de 2500 euro zou 3FM DJ Timur live langskomen om de Ice Bucket Challenge te filmen en te verslaan. Op de koude woensdagmorgen deden de medewerkers een aantal challenges live voor de camera. Zo werden: een dansje voor de camera, artsen kruipen in de rol van onze huisdieren en medewerkers komen met de fiets naar het werk gedemonstreerd. En als hoogtepunt de Ice Bucket Challenge in de vrieskou.

Naast de andere acties die nog lopen zoals een week vegetarisch eten, een week 10.000 stappen per dag zetten en dan ook nog straatvuil mee oprapen, een week koud douchen, een week de kachel op 18 graden zetten, een biologische zak aardappelen kopen, warme kleren aan het Leger des Heils doneren, selfies met onze patiënten maken in de praktijk, een jaar lang duurzaam toiletpapier van de Good Roll gebruiken et cetera, zal binnenkort ook nog de Nieuwjaarsduik met zijn allen gerealiseerd worden.

“Een geweldige actie, mede mogelijk gemaakt door het topteam van de dierenartsenpraktijk. Op dit moment is er met nog één challenge te gaan 4000 euro opgehaald, maar we gaan voor de 5000!”

Doneren kan dus nog steeds: https;//www.npo3fm.nl/kominactie/acties/dierenartsenpraktijk-oost-betuwe.

Meer berichten