Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Fietscrossen januari 2021.&nbsp;</p>

Fietscrossen januari 2021. 

(Foto: Sjaak Kregting)

Walburgen Beweegt gaat weer fietscrossen

GENDT - Walburgen Beweegt beheert sportpark Walburgen op en rondom het zwembad van Gendt. Ook in de wintermaanden zijn er verschillende mogelijkheden om hier te bewegen. De crossbaan is zowel voor fietsers als voor hardlopers een mooi parkoers om de conditie op peil te houden. 

Het is een perfect parkoers om samen met je kinderen te gebruiken. Kinderen kunnen fietsen, rennen en (vooral) in het zand spelen en als ouder kun je je rondjes maken. Diverse dames en heren maken ook in de wintermaanden gebruik van het zwembad voor winterzwemmen. Heerlijk verkwikkend om een écht frisse duik te nemen.

Voor 2022 zijn diverse nieuwe plannen ontwikkeld. Het sportpark wordt uitgebreid met een beweegtuin waarbij diverse calisthenics toestellen geplaatst gaan worden. Daarnaast zijn er in januari weer diverse beweegactiviteiten geprogrammeerd om met name de jeugd te laten bewegen. Omdat door de huidige coronamaatregelen binnensporten niet meer mogelijk is, wil Walburgen Beweegt weer samen met Gendt Vooruit mooie beweegactiviteiten aanbieden. “We zullen starten op woensdagmiddag 19 januari om 15 uur met fietscrossen. Wie doen er allemaal mee?”

Meer berichten