Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Kapelaan Walters Troffe 2022. (foto: J. Looman)</p>

Kapelaan Walters Troffe 2022. (foto: J. Looman)

(Foto: )

Walters Trofee Doornenburg?

DOORNENBURG - Nieuwjaarsbijeenkomst Sint-Caecilia is live te volgen! Traditioneel organiseert Harmonie Stint-Caecilia uit Doornenburg aan het begin van het nieuwe jaar haar nieuwjaarsbijeenkomst. Door de corona maatregelen kan deze ‘toost’ op een nieuw muzikaal jaar ook ditmaal niet worden gehouden. Toch zal de vereniging haar jubilarissen huldigen en wordt ook de Kapelaan Walters Trofee 2022 uitgereikt.

Deze prijs wordt jaarlijks overhandigd aan een persoon die zich zeer verdienstelijk heeft gemaakt voor Sint-Caecilia. Ook in de corona tijd gaat achter de schermen veel vrijwilligerswerk bij de vereniging gewoon door en de beoordelingscommissie heeft ook ditmaal een aantal van haar leden genomineerd.  

De grote vraag is: Wie ontvangt dit jaar de twaalfde Kapelaan Walters Trofee? Iedereen kan deze jaarlijkse uitreiking en huldiging van de jubilarissen van de Doornenburgse muziekvereniging live volgen op zaterdag 8 januari om 19.00 uur. De link voor deze live editie is te vinden op website www.harmoniedoornenburg.nl. (inloggen is mogelijk vanaf 18.45 uur.)

Meer berichten