Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Mini-roparun 2019. (foto: archief team 031)</p>

Mini-roparun 2019. (foto: archief team 031)

(Foto: archief team 031)

Mini-Roparun en wandeltocht in Angeren

ANGEREN - Roparunteam-031 organiseert een virtuele mini-Roparun en wandeltocht. Beide met als doel: geld in te zamelen om het leven van mensen met kanker wat te verlichten.

Virtueel houdt in dat beide routes wel fysiek gelopen of gewandeld worden, maar maximaal met z’n tweetjes en met de nodige afstand. Volg hierin de huidige corona-regels.

Aanmelden
Je kunt jezelf of groepjes  via de site van Roparun-team 031 inschrijven (www.031lingewaard.nl).  Het inschrijfgeld (6 euro tot en met 16 jaar; 10 euro vanaf 17 jaar) gaat naar het goede doel.

Loop- en wandelroutes
Er zijn drie afstandsroutes: 1 km voor de allerkleinsten; 6 en 12 kilometerroutes voor hardlopers of wandelaars. De routes zijn met km-paaltjes en aanwijsbordjes uitgezet.

Startdagen, -tijden. -plaats
Vanaf nu tot en met 30 januari, kun je zelf bepalen op welke dag en welk tijdstip je wilt starten.
De Mini-Roparun en wandeltocht start dichtbij sportpark De Poel ter hoogte van Kampsestraat 5. De startplek is herkenbaar aan de witte start-finishlijn met het spandoek van Roparun-team 031.

“Doe mee aan de virtuele mini-run. Beweeg en wees sportief, juist met de kerstdagen en oud-en-nieuw. En… je bent ook nog goed bezig om de ziekte kanker, waar bijna iedereen direct of indirect mee te maken heeft, het hoofd te bieden.”
Zie ook info@031lingewaard.nl of raadpleeg www.031lingewaard.nl.

Meer berichten