Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Huiskamer van Het Zilverhuus.</p>

Huiskamer van Het Zilverhuus.

(Foto: Peter Gerretzen)

van Het Zilverhuus uitgesteld

HUISSEN - De geplande officiële opening van Het Zilverhuus, de huiskamer van de Zilverkamp, op 28 januari kan helaas door de coronamaatregelen niet doorgaan. Dat geldt ook voor het Open Huis voor de wijkbewoners en andere belangstellenden, dat een dag later plaats zou vinden.

We hopen nu de feestelijke Opening en het Open Huis in de tweede helft van mei te organiseren. Uitstel is dus zeker geen afstel! Vooruitlopend daarop verwachten we dat de wijkactiviteiten in Het Zilverhuus al eerder van start mogen gaan. Dat zullen we vooraf bekendmaken in Hét Gemeente Nieuws.

In de afgelopen maanden waren vrijwilligers en professionals druk in de weer voor de huiskamer van de wijk. Het duurde even, het vroeg lef, vertrouwen, uithoudingsvermogen, geld en heel veel klusuren, maar het was alle moeite waard! Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan het schilderwerk en wordt met de inrichting begonnen. Nog een paar weken en Het Zilverhuus is klaar om de wijkbewoners te ontvangen. Op de foto alvast een indruk van de huiskamer-in-wording!

“Mocht u in de tussentijd vragen hebben, neem dan contact op met Rob Klingen, wijkcontactpersoon en lid van de Werkgroep Huiskamer van Het Zilverhuus. Email zilverhuus@gmail.com.”

Meer berichten