Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>ZAB in actie.&nbsp;</p>

ZAB in actie. 

(Foto: Vrijwilliger)

Zwerfafvalbrigade Huissen sportief en actief van start!

HUISSEN - “Zaterdag 8 januari zijn we met liefst twintig vrijwilligers op pad geweest om Huissen na oud & nieuw even goed aan te pakken. Dit was een enorm groot succes, want we hebben door de grote groep mensen op veel plekken in Huissen kunnen opruimen.”

“Dit keer zijn we op de volgende plekken geweest: Loovelden, rondom RKHVV, park Lingezegen, Nieland, Huissense dijk, Ing. Molsweg, het centrum, het Zand, Slingerbos, Zwanenbad, Stadswal, Zandsevoetpad en gedeelte Karstraat.
We vonden het ook super dat er twee nieuwe mannen bij onze groep zijn aangesloten als gevolg van de berichten in Hét Gemeente Nieuws. En daarnaast stapte zaterdag tijdens het opruimen een hele enthousiaste dame uit haar auto om aan te geven, dat ze ook graag wil helpen en de volgende keer van de partij is. We zijn blij met deze mooie ontwikkelingen.”

“En nu we beperkt zijn in onze mogelijkheden tot voldoende beweging is de Zwerfafvalbrigade ook een mooie manier om buiten in beweging te zijn. Lekker in de frisse lucht waarbij soms uitdagende bewegingen nodig zijn om bij het afval te komen. Goed voor lichaam en geest en daarnaast ook voor het goede doel!
Wil je het nieuwe jaar ook goed van start gaan, meer bewegen in de buitenlucht en tevens zorgen dat Huissen schoner wordt en blijft? Meld je dan aan door een mailtje te sturen naar natasjaalards@gmail.com. We gaan iedere eerste zaterdag van de maand op pad van half tien tot ongeveer half twaalf. Het maakt niet uit of je er nu elke maand bij bent of maar af en toe. We zijn ook te vinden op Facebook Zwerfafvalbrigade Huissen. Graag tot binnenkort, de natuur zal je dankbaar zijn!”

Meer berichten