Afbeelding

Optimaal genieten van het voorjaar

Zakelijk

Het is eindelijk zover, het kwik stijgt weer boven nul en de eerste krokussen komt boven de grond uit. De eerste tekenen dat het voorjaar gaat beginnen. Wanneer je optimaal wilt genieten van het voorjaar, is het zaak ervoor te zorgen dat we onze tuin al vroeg voorbereiden op de lente. Op deze manier geef jij de planten en bloemen in je huis de optimale gelegenheid om helemaal tot bloei te komen. Daarnaast kun je de lege gaten opvullen met nieuwe bloemen en planten, zodat je tuin helemaal klaar is voor de zomer.

Tuin

Dat het klimaat in Nederland enorm wisselend is, dat is voor de doorsnee Hollander geen verrassing meer. In tegenstelling tot landen met een mediterraan klimaat, bloeien onze bloemen en planten niet het hele jaar door. Uiteraard zijn er enkele uitzonderingen, maar doordat bij ons het kwik in de wintermaanden onder het nulpunt kan uitkomen, zorgt dit ervoor dat wij extra zorg moeten besteden aan het winterklaar maken van onze tuin. Voor diegene die wel eens op één van de Spaanse eilanden is geweest en enkele dagen een auto huren Tenerife heeft gedaan, zal kunnen beamen dat zelfs tijdens de wintermaanden veel van de bloemen in prachtige bloei staan. Door je tuin vroeg in het voorjaar te ontdoen van onkruid en te voorzien van prachtige nieuwe bloemen, zal jij gedurende de hele zomer optimaal kunnen genieten van je tuin.

Schoonmaak

Bij velen van ons een bekend jaarlijks terugkerend fenomeen, de welbekende voorjaarsschoonmaak. De eerste zonnestralen weten door te breken, wat er voor velen voor zorgt dat we weer massaal zin krijgen om er op uit te gaan, te gaan klussen, maar ook om ons huis schoon te maken. We gooien onze tuindeuren open en beginnen massaal te poetsen. Toch kan het ook voorkomen, dat we maanden moeten wachten voordat we kunnen genieten van het zomerse weer. Voor diegene die hier niet op willen wachten, is het voorjaar perfect om er even tussenuit te trekken.

Het zuiden van Spanje en ook de Canarische eilanden zijn in het voorjaar door het ideale klimaat enorm populair. Kies je voor het zuiden van Spanje en wil je volledig onbezorgd op vakantie, kiest er dan voor een auto direct voor je te laten klaarzetten op het vliegveld. Met een auto huren malaga airport kun jij bij aankomst direct vertrekken naar de plaats van bestemming.

Balkon

Heb jij nu niet de luxe om te genieten van een prachtige tuin omdat je simpelweg in een appartement woont? Dan is het gezellig maken van je balkon hiervoor het perfecte alternatief. Vaak zien we, dat een paar mooie potten al wonderen doen. Heb jij nu de luxe, tijdens de koude wintermaanden te mogen vertoeven in het prachtige Spanje, dan is het leuk wanneer het weer het toelaat eens een tour te maken door de streek waarin jij je bevindt. Heb je nu niet de beschikking over een eigen auto, dan is een auto huren Alicante hiervoor de perfecte oplossing. Zo kun je helemaal zelf bepalen waar en wanneer je ergen naartoe wilt.

Uitgelicht

Digitale krant