De vrijwilligers van het open eetcafé met hun nieuwe schorten van Lingetalent.
De vrijwilligers van het open eetcafé met hun nieuwe schorten van Lingetalent. Foto: Theo Wallenburg

Inwonerinitiatief Lingetalent maakt duurzame schorten voor open eetcafé Bemmel

Algemeen

BEMMEL - Waar ligt je talent? Dat is waar het bij Lingetalent om draait. Het inwonersinitiatief is onlangs in Huissen en Doornenburg gestart en is bedoeld voor inwoners die (even) tussen wal en schip zijn geraakt, maar toch zingevend bezig willen zijn.

De deelnemers naaien wekelijks in een naai atelier en maken bijvoorbeeld vlaggetjes en schorten. Niet van nieuwe stof, maar van reststoffen van bijvoorbeeld een meubelmaker, dus erg duurzaam. En laat er nou net behoefte zijn aan nieuwe schorten bij het Open Eetcafé Bemmel!
Het Open Eetcafé Bemmel is een van de activiteiten van het Participatiepunt Bemmel en Haalderen en wordt ondersteund door stichting Welzijn Lingewaard. “Komt u binnenkort ook weer gezellig samen eten in het Eetcafé en de schorten bewonderen? Van harte welkom op elke dinsdag om 17.30 uur in het pand aan de Cuperstraat 9, Bemmel. De kosten inclusief koffie zijn vijf euro per maaltijd.”

Aanmelden? Uiterlijk een dag tevoren, maandag - donderdag tussen 10.00 en 16.00 uur via het Meldpunt SWL 088 2552555 of via meldpunt@swlingewaard.nl.

Uitgelicht

Digitale krant