Afbeelding

Lingewaard Doet en uitbreiding kerstverlichting Doornenburg

Algemeen

DOORNENBURG - “Als vereniging Ontmoetingscentrum Doornenburg willen wij graag onze dorpskern verder verfraaien en uitbreiden met de sfeervolle kerstverlichting in de wintermaanden.”

Circa tien lantaarnpalen komen in aanmerking om met een extra verlichtingsornament de straten in de dorpskern te verfraaien. Dit betreft: de Pannerdenseweg vanaf het monument tot aan de Homoetstraat. En de Kerkstraat vanaf Kasteelsepad tot aan het Kasteel.

“We hebben de afgelopen twee jaar al kunnen genieten van de verlichte kasteeltjes die zo toepasselijk zijn voor Doornenburg. Decolights is weer bereid om de uitbreiding te verzorgen. Door de stijging van de aluminium prijzen komen de kosten van de ornamenten op 270 euro per stuk. Wij willen alle inwoners van Doornenburg vragen de cheque te doneren voor de kerstverlichting. U kunt uw cheque afgeven in het Ontmoetingscentrum, bij bakkerij Van Kol en supermarkt De Spar. Of we komen de cheque bij u ophalen.”

De sfeervolle kerstverlichting komt ten goede aan alle Doornenburgse inwoners en ook aan de bezoekers van Doornenburg. “Wij zoeken nog vrijwilligers voor het ophangen en weer verwijderen van de ornamenten. U mag zich aanmelden via 0481 421490 of secretariaat@ocdoornenburg.nl.”

Uitgelicht

Digitale krant