Raymon van Hal legt de oefeningen in de beweegtuin uit.
Raymon van Hal legt de oefeningen in de beweegtuin uit. Foto: Aniek Derksen

Gratis proeflessen beweegtuin Doornenburg

Algemeen

DOORNENBURG - Sportpark De Vijzel biedt alle inwoners van Doornenburg nog meer mogelijkheden om te sporten door de opening van de nieuwe beweegtuin. Sportdorp Doornenburg heeft in samenwerking met Ray’s Healthcamp de beweegtuin zaterdag 14 mei in gebruik genomen. 

Naast de kantine van GVA staan diverse beweegtoestellen die gebruikt kunnen worden om te bewegen. Raymon van Hal heeft met Ray’s Healthcamp op zaterdag 14 en 21 mei gratis lessen aangeboden voor alle kinderen en ouderen in Doornenburg. Er was een mooie komst van ouderen en kinderen die allen volop in bewegen kwamen met de toestellen en andere oefeningen in de beweegtuin.

Op 28 mei zullen er nogmaals gratis beweeglessen aangeboden worden door Raymon. Van 11:30 – 12:30 uur vindt de Senioren Fit Outdoor plaats.
’s Middags zal de Kidz Fit Bootcamp plaatsvinden voor basisschoolkinderen opgedeeld in leeftijdsgroepen, waarbij groep 1, 2 en 3 van 13:00 tot 14:00 uur. Groep 4, 5 en 6 van 14:00 tot 15:00 uur en groep 7 en 8 van 15:00 tot 16:00 uur.
Voor deelname van de kinderen wordt gevraagd om je in te schrijven. Dit kan via www.sportdorpdoornenburg.nl onder het kopje ‘sportdorp Doornenburg’.

Uitgelicht

Digitale krant