Afbeelding

Een zomer vol cultuur bij Theaterschool Theater&Zo!

Algemeen

HUISSEN - Na het succes van afgelopen jaar keren de zomeractiviteiten van Theaterschool Theater&Zo weer terug.

Zo kan je de hoofdrol spelen in jouw zelfbedachte film, in een dag een voorstelling maken, met je lievelingsknuffel naar een ochtend vol spelplezier komen of er lekker op los jammen tijdens de muziek middag.
Elke activiteit wordt afgesloten met een presentatie voor de ouders en de filmweek wordt zelfs afgesloten met een echte premiere. Dus reserveer 12, 19, 22, 23, 24, 25 & 26 augustus alvast in de agenda.

Komen deze data helaas niet uit? Niet getreurd want vanaf september starten de lessen weer en ben je van harte welkom om een gratis proefles te komen doen. Anders dan afgelopen jaren kan je nu ook op de maandag mee komen doen en er start een hele nieuwe cursus: Film acteren. Onder begeleiding van twee professionals werken we aan een short film en leer je alle basisvaardigheden die belangrijk zijn in het vak. 

Maar eerst sluiten we dit jaar nog af met onze gemaakte voorstellingen. De eerste grote gezamenlijke productie van alle leerlingen van Theaterschool Theater&Zo zal te zien zijn op zaterdag 2 juli om 12.00 in Theaterkerk Bemmel. GRIJS is geïnspireerd op Romeo&Julia en belooft een spannende, heftige & dynamische muziektheater voorstelling te worden. Sorry, geen sorry zal 3x gespeeld worden op 3 juli tijdens Gluren Bij De Buren en gaat over vier zussen op zoek naar de juiste woorden. 

Voor meer informatie, data of inschrijven check onze website www.theaterschooltheaterenzo.nl. Voor overige vragen kunt u een mailtje sturen naar info@theaterschooltheaterenzo.nl.

Uitgelicht

Digitale krant