Logo gemeentenieuwsonline.nl
De toernooi organisatie heet iedereen welkom in Gendt. (foto: Omroep Lingewaard)
De toernooi organisatie heet iedereen welkom in Gendt. (foto: Omroep Lingewaard) (Foto: Omroep Lingewaard)

LTC Gendt Open Dubbel Toernooi

GENDT - LTC Gendt is weer gestart met de voorbereidingen van het LTC Gendt Open Dubbel Toernooi 17+. Van 11 tot en met 17 juli vindt het toernooi plaats. 

Deelname is mogelijk in de categorieën 4 tot en met 9: dames-, heren- en gemengd-dubbel. De afgelopen jaren hebben veel mensen de tennissport ontdekt. Speciaal voor de beginnende tennissers is er de mogelijkheid om je in te schrijven in de categorie 9.
Inschrijven voor het toernooi kan tot en met 1 juli op www.toernooi.nl of via de clubwebsite: www.tennisclubgendt.nl. Het tennispark is deze week geheel in beachsfeer met op vrijdagavond een beachparty. “Wees gerust, het tennissen blijven we gewoon op onze fijne probounche-kunstgrasbanen doen. Naast de banen is er natuurlijk alle ruimte voor een zomers drankje en hapje op het terras.”

Een open toernooi organiseren kan natuurlijk alleen met sportieve en gezellige deelnemers. Dus heb je zin in een leuk toernooi, zoek een maatje en schrijf je vandaag nog in. Wij kijken er ontzettend naar uit om jullie te mogen ontvangen op ons tennispark!

Meer berichten