Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Midzomerconcert in Huissen.</p>

Midzomerconcert in Huissen.

(Foto: A. van de Belt)

Het Nieuw Betuws Kamerkoor: we zijn er weer!

HUISSEN - “Gelukkig kunnen we na een lange periode van stilte onze stem weer laten horen! Wij - Het Nieuw Betuws Kamerkoor- hervatten onze reeks concerten met het inmiddels traditionele midzomerconcert, deze keer in de Zandse Kerk in Huissen, Van Wijkstraat 33.”

Op zondag 26 juni om 15:00 uur, zal de uitvoering plaatsvinden onder leiding van Frans van de Loo en met medewerking van Irina Levin, piano. “Wij hebben dit concert als titel meegegeven ‘Songs of Love, Laughter and Joy’.

Plezier voert de boventoon met liederen als het bekende ‘Madrigal’ van Fauré, het wonderschone  ‘Northern Lights’ van Gjeilo en het vrolijke ‘Madrigal of Joy’ van Spevacek. En dan is er nog iets leuks: na afloop van het concert van ongeveer een uur zult u kunnen genieten van een door de koorleden zelf samengestelde High Tea!

Wij heten u graag van harte welkom in de Zandse Kerk met een ruime opstelling van zitplaatsen en professionele ventilatie. De entree bedraagt 12,50 euro. De high tea is inbegrepen. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.nieuwbetuwskamerkoor.nl, bij Bruna Huissen en bij De Zandse Kerk voor aanvang van het concert.”

Meer berichten