Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>De verenigingen verdienen een duim!&nbsp;</p>

De verenigingen verdienen een duim! 

(Foto: Jos Aarntzen)

Verenigingen actief op het Kersenfeest!

GENDT - De reacties op de uitnodiging van de Gendtse Winkeliers Vereniging en Tweestroom Volleybal aan verenigingen om deel te nemen aan de ‘Verenigingenmarkt’, op de zaterdag van het Kersenfeest aanstaande weekend, heeft geleid tot een mooie invulling.

Verschillende verenigingen zijn voor Providentia en De Leemhof aanwezig om de bezoekers te informeren over hun sport en activiteiten. Maak kennis met tafeltennis bij GeTave of slaat u liever met de hand een bal over het net bij Tweestroom? Wellicht vertelt BadmintonClub Gendt dat het niet met een bal maar met een hoedje nog beter gaat. En als het u met al deze mooie informatie te warm wordt, kiest u misschien wel voor Thetis met hun watersport.

Creatief en informatief kunt u in de Leemhof terecht. Gendt Verbeeld prikkelt u creatief en bij Historische Kring Gente gaat het over ‘Oud en Nieuw’. Gemengd koor Jubilate vertelt over hun vijftig jaar en nodigt u voor zondag uit om mee te zingen. Om te achterhalen of we tot in 2030 al dit moois kunnen behouden kunt u Gendt Vooruit raadplegen.

Fantastisch is het dat er die middag ook nog een programma van optredens is. Harmonie Sint-Caecilia trakteert ons om 13.00 uur op een concertje. Daarna demonstreert GTV Zwieps gym- en turnoefeningen op de airtrack. In de pauze laten De Notenkrakers met hun levensliederen ons even op adem komen die ze na de tweede sessie van Zwieps herhalen.

Om af te koelen van al dit moois kunt u op de braderie bij de brandweer terecht en snoept u onderweg even een Riefkoek bij De Waskniepers of Kersenkoek bij De Sprauwejagers. Meer weten, kijk dan op www.kersenfeest.nl.

Meer berichten