Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>De Deurdweilers (en crossers) vlak voor hun optreden op de Bemmelse Dweildag.&nbsp;</p>

De Deurdweilers (en crossers) vlak voor hun optreden op de Bemmelse Dweildag. 

(Foto: Henk Sluiter)

Ook De Deurdweilers op Angeren Live

ANGEREN - Een bekend gezegde in Angeren en omstreken is ‘Het is pas feest als de Deurdweilers zijn geweest’. In dat kader kan dit orkest natuurlijk niet ontbreken op het jubileumfeest van harmonie en dorpshuis Angeren. En dat de Deurdweilers een feestje kunnen maken bleek vorige week wel toen het orkest alweer voor de zestiende keer op rij in de Top3 van De Bemmelse Dweildag eindigde.

Met hun Zwarte Cross set gooide het orkest hoge ogen bij de jury in Bemmel. In een kwartier nam het orkest je audiovisueel mee naar de verschillende feesttenten en podia op de Zwarte Cross. Van de Gospel Church tot de Reggae Weide en van de Undercovertent tot het Hardrockcafe. Het was een heerlijk weekend met volop zon en veel publiek in het Bemmelse centrum. Het was na driejaar weer een fijn weerzien met veel bekenden en onbekenden.

De optredens in Bemmel gemist? Op zaterdag 25 juni heb je een herkansing. Kaarten voor deze unieke avond zij nog te koop in het dorpshuis, via angerenlive.nl of aan de zaal.

Angeren Live is een avondvullend non-stop muzikaal feestje. Er is geen pauze en om iedereen tegemoet te komen is er een beperkt aantal zitplaatsen. Na een pre-show met oude beelden wordt er om 20:30 uur door de harmonie, band en vele artiesten samen afgetrapt. Tot middernacht zal feestband Dwayne & The Johnsons doorspelen.

Meer berichten