Logo gemeentenieuwsonline.nl
Hans Witjes in actie
Hans Witjes in actie

Hans Witjes bij Gluren bij de Buren: van theater naar tuin

HUISSEN - Stond singer-songwriter Hans Witjes eind mei van dit jaar nog in het theater met zijn eigen Nederlandstalige luisterliedjes, op zondag 3 juli heeft hij een heel ander podium. In het kader van het evenement ‘Gluren bij de Buren’ zal de Huissenaar dan optreden in de tuin van de locatie Sancta Maria van de RijnWaal Zorggroep aan de Helmichstraat in Huissen.

Een volledig andere setting, maar volgens Hans niet minder interessant: “Een  theateroptreden is natuurlijk iets heel bijzonders, maar zo’n kleinschalig optreden in een tuin heeft zijn eigen charme. Toehoorders zitten heel dicht om je heen, waardoor een heel intieme sfeer ontstaat.”

‘Gluren bij de Buren’ valt samen met ‘Back to the Music’. Dat lijkt wat ongelukkig, maar hoeft het helemaal niet te zijn. Hans: “Het zijn verschillende muzieksoorten, die voor een deel een andere doelgroep trekken. Voor een ander deel zullen er ook mensen zijn die beide richtingen waarderen en hun bezoek daaraan zullen combineren.”

Alle muzikanten bij ‘Gluren bij de Buren’ treden drie keer op allerlei verschillende tijden een half uur op, waardoor bezoekers een routeschema kunnen maken om meerdere optredens te volgen. Witjes is te beluisteren van 14.30 tot 15.00 uur, van 16.00 tot 16.30 uur en van 17.30 tot 18.00 uur.

Meer berichten