Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto: Van Eimeren

één groot, gratis muziekspektakel

HUISSEN – De eerste zondag van juli komt eraan. En dat betekent Back to the Music in het winkelcentrum van Huissen. Eén groot, gratis muziekspektakel! Een hele middag door het centrum struinen en genieten van meer dan tien bands, die door de Horeca en de Ondernemersvereniging Huissen zijn gecontracteerd. Van De Buitenpoort tot aan de Arnhemse Poort spelen vele bands. De bezoeker en met name de muziekliefhebber mag deze middag niet missen.

Zondag 3 juli vanaf 12.00 uur is de sfeer al te proeven. Op tal van terrasjes is het dan al te genieten van de middag die komen gaat. Samen lunchen of drankje vooraf: gezelligheid ten top! Vanaf 14.00 uur spelen de bands op de podia -verspreid over het centrum- hun favoriete nummers.

Back to he Music is één groot muziekspektakel in de openlucht. Inmiddels voor de achttiende keer. Twee jaar heeft men noodgedwongen stilgelegen, maar dit jaar kán het weer. Duizenden bezoekers zullen weer genieten van wat het centrum in Huissen te bieden heeft: sfeer en gezelligheid! En de toegang is helemaal gratis. Kijk in Hét Gemeente Nieuws van volgende week voor nog meer informatie.

Meer berichten