Afbeelding

Ander gezicht, maar exclusieve kwaliteit blijft verzekerd. Nieuwe eigenaar voor Sushi Huissen.

Algemeen

HUISSEN – Acht jaar hebben Ferry en Monique Bahnerth een dijk van een horecazaak opgebouwd. Een sushi-bar, waar men vanuit de verre omgeving de sushi’s komt afhalen en in de regio laat bezorgen. Lees de recensies over Sushi Huissen, en je weet dat je hier spreekt van een absoluut hoge kwaliteit. Vanaf 1 september gaan zij echter in Zeeland, vlakbij het strand, van hun welverdiende rust genieten en geven zij het stokje over aan horeca-ondernemer Martin Samwel.

Martin Samwel (38) is geen onbekende in de horeca. Als afwashulp begonnen in Den Haag doorliep hij gaandeweg alle facetten van de horeca. In Arnhem is hij de eigenaar van The Carpaccio Club en The Haute Dog Club. Toen Martin vernam, dat voor Sushi Huissen opvolging werd gezocht – en hij onder de indruk was van de hier geboden kwaliteit- was hij snel geïnteresseerd in de overname.

Beide partijen waren het er wel over eens, dat Sushi Huissen de kwaliteit moet blijven leveren. Daarom zijn ze overeengekomen, dat Martin de laatste maand meedraait in de bar. Alle geheimen, technieken en recepten worden overgedragen, zodat de klanten blijven genieten van de exclusieve kwaliteit, die men gewend is.

Kwaliteit is zodoende verzekerd, Sushi Huissen krijgt alleen een nieuw gezicht. “Het assortiment blijft en wordt wellicht verder uitgebreid met de producten van The Carpaccio Club. En ik denk dat we in een groter gebied gaan bezorgen”, aldus Martin.

Ferry en Monique zijn blij met deze opvolging. “We bedanken ook al onze klanten, die het mede mogelijk hebben gemaakt Sushi Huissen tot een succes te maken. En hopen hen de komende weken nog even te zien en te spreken. Bedankt!”

Sushi Huissen, Gochsestraat 14, Huissen; 0614619868; www.sushihuissen.nl en Facebook.

Uitgelicht

Digitale krant