Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Eska Bemmel.</p>

Eska Bemmel.

(Foto: B. Braam)

Drukke dag vol optredens voor Eska Bemmel

BEMMEL – Op zaterdag 25 juni was het voor de leden van Eska Bemmel een drukke dag. Op deze dag stonden er namelijk twee Taptoes op het programma. Welke werden georganiseerd in Mijdrecht en Ter Aar.

Om 10 uur in de ochtend werden de leden bij het Eskadome verwacht. Na aankomst in Mijdrecht begon het optreden met een Streetparade. Deze bracht Eska  vanaf de omkleed locatie naar het Raadhuisplein in het centrum, alwaar de Taptoe plaatsvond. Eska  presenteerde zichzelf middels een succesvolle uitvoering van haar show ‘On Your Feet’. Waarna er samen met de overige korpsen nog een succesvolle finale en terugtocht volgde.

Nadat Eska bij de omkleedlocatie was teruggekeerd, werd de reis richting Ter Aar ingezet. Ook hier werd gestart met een Streetparade door het centrum, maar waren de weergoden de organisatie op dat moment minder gunstig gezind. Door snel handelen van de organisatie, werd op het laatste moment de Taptoe verplaatst naar de naastgelegen sporthal. Binnen in de hal kon het evenement onder droge omstandigheden worden voortgezet. Ook hier werd de show van Eska met groot applaus ontvangen.

Na afloop van de Taptoe werd de terugreis richting Bemmel ingezet en kijken de leden van Eska terug op een geslaagde dag. De dank gaat dan ook uit naar beide organisaties van deze evenementen

Eska zal zich de komende periode gaan voorbereiden op Aalbers-Taptoe Bemmel, welke op zaterdag 10 september plaats zal vinden. Noteer deze datum alvast in uw agenda, want dit wilt u niet missen. Meer informatie staat op www.eska.nl.

Meer berichten