Logo gemeentenieuwsonline.nl
Koningspaar Harrie en Renate. (foto: Niels Sparnaay)
Koningspaar Harrie en Renate. (foto: Niels Sparnaay) (Foto: Niels Sparnaay)

Schutterij zoekt Koning(in)

GENDT - Na drie regeerperiodes van Koning Harrie en Renate van Moerkerk gaat schuttersgilde Sint-Sebastianus op zoek naar een nieuw Koningspaar. Koning Harrie schoot op zaterdag 24 augustus 2019 met het dertiende schot het laatste stukje vogel naar beneden en kroonde zich hiermee tot Schutterskoning. Toen kon hij niet vermoeden dat hij deze eervolle titel voor drie jaar mocht dragen...

Maar helaas aan alles komt een einde en op zaterdag 28 augustus krijgen andere schutters een kans om de vogel naar beneden te schieten en Harrie op te volgen als Schutterskoning(in).
Schutterij zoekt Koning(in), is dit iets voor jou en wil je één jaar lang het stralende middelpunt zijn van ons schuttersgilde? Meld je dan op zaterdagmiddag 28 augustus onder de schietmast. Twijfel je nog of heb je vragen over het Koningschap? Neem dan contact op met één van onze bestuursleden en we nemen graag de tijd om samen met Koning Harrie je vragen te beantwoorden.

“Schutterij zoekt Koning(in) en het feest kan beginnen! Gendtse Schutterfeesten, zorg dat je erbij bent! Koop nu alvast je schutterskaart op www.sebastianus.nl en je bent er zeker bij!”

Meer berichten