Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Een John Dere.&nbsp;</p>

Een John Dere. 

(Foto: Johan Kuster)

Midzomertocht Angerse Oldtimer Club

ANGEREN - Op zondag 10 juli houdt de Angerse Oldtimer Club de Midzomertocht. Leden en niet-leden zijn welkom om deel te nemen aan de tocht. De rit-uitzetters hebben er veel werk van gemaakt.

Op de pauzeplaats is van alles te zien voor geinteresseerde. Hebt U interesse om deel te nemen aan de Midzomertocht met een oldtimer? Meldt u aan telefonisch met Piet van Gellecum (06 20292428 of via mail info@angerseoldtimerclub.nl). U kunt dit doen tot en met donderdag 7 juli. 

“Als organisatie proberen we de deelnemers het naar de zin te maken. Speciaal op de pauzeplaats waar iets bij de koffie geserveerd wordt. Ook de warme hap naar de rit.  Gevraagd wordt zich van tevoren aan te melden.
Op zondag  kunt u als deelnemer inschrijven in ons clubhuis De Letste Stuyver vanaf 9.30 uur aan de Molenstraat 6 in Angeren. Dan krijgt u ook de routebeschrijvijng uitgereikt.”

“Danielle en Gerben hebben dan zeker de koffie klaar. We starten rond 10.30 uur. Eerst de auto’s en motoren waarna de bromfietsen en Solexen. Als laatste zullen de trekkers vertrekken vanaf het kermisterrein aan de Zahnstraat. Bent u in het bezit van een oldtimer, meldt u aan als deelnemer, lid of geen lid, altijd van harte welkom. Geïnteresseerden zijn ook altijd welkom om te komen kijken of uitzwaaien bij het clubhuis De Letste Stuyver aan de Molenstraat.”

Meer berichten